Rólunk

Organikus. Környezetbarát. Természetes.

Akikkel együtt dolgozunk

Nem vagyunk magányos harcosok. Számos céggel dolgozunk együtt, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Neked.

Moganndesign logó

Ha a saját fádat vágod, kétszer melegszel meg mellette.

– Henry Ford

Mr. Henry Fordnak igaza van. Tényleg hasznos, ha a saját magunk által előállított termékeket használjuk, netán – kibővítetten értelmezve a szavait – forgalmazzuk. Mi azonban a gyártáshoz nem értünk.

Azonban örömmel juttatjuk el másokhoz az általunk beszerezhető termékeket, mert tudjuk, hogy amit árulunk az fenntartható, tartós, megújuló és újrahasznosítható, tehát minden tekintetben korszerű, megfelel napjaink elvárásainak.

Termék

Megrendelés

órás nyitvatartás

%

magyar webáruház

Miért fa?

A fa évezredek óta szerves része az emberi életnek. A tűzrakáshoz és annak életben tartásához elengedhetetlen anyag, sőt, már egészen korán készítettek különböző eszközöket fából, gondoljunk csak a teknőkre, kanalakra, kefékre, tányérokra, és így tovább.

És napjainkban vannak sokkal könnyebben előállítható anyagok. Gondolj bele, hogy egy fa vágásérett állapotba kerüljön több évtizednek, talán évszázadnak kell eltelnie. Ez minden, csak nem gyors. De számos okunk van arra, hogy fából készült termékeket használjunk.

Hogyan készülnek a termékek?

A famegmunkálás is évezredekre visszanyúló tevékenység. Egy-egy jó minőségű termék aprólékos elkészítése hosszú, időigényes folyamat. Ám a gépesítéssel felgyorsult a fából készült termékek precíz gyártása.

a rendelések feldolgozása

A megrendelések mindig a legfrissebb adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljük, és a személyes adataidat csak azok ismerhetik meg, akik közvetlenül a rendelésekkel foglalkoznak, a tárhelyet kezelik és kiszállítják neked a csomagot.

BEFUT A MEGRENDELÉS

Az általad választott fizetési és szállítási módot már látjuk is. Bankkártyával még nem tudsz fizetni.

FELDOLGOZZUK

Megnézzük, hogy mi van raktáron, és mi nincs.

ÖSSZESZEDJÜK ÉS ELŐKÉSZÍTJÜK

Az elérhető termékeket összegyűjtjük, és előkészítjük szállításra.

RENDEZZÜK AZ ANYAGIAKAT

Kiállítjuk a számlát, vagy elküldjük a díjbekérőnket. Ha előre utalsz, és megérkezett a pénz, neked is számlázunk.

CSOMAGOLUNK

Nagy gonddal becsomagoljuk a rendelésedet.

ÁTADJUK A FUTÁRNAK

Aki a tervek szerint egy munkanapon belül kiszállítja neked a megjelölt címre.

Írj nekünk!

További kérdéseid vannak? Észrevételt tennél? Többet szeretnél tudni a szállításról? Töltsd ki az űrlapot, és egy munkanapon belül válaszolunk Neked!